DASH
Καλέστε μας: (+30) 210 2615366 LINK Email: rg.mo1720997031c.hsa1720997031d@rg1720997031 LINK LINK LINK LINK LINK  EN  |  EL

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Hints & tips για να διαμορφώσετε σωστά την κουζίνα σας

Η προσωπική αισθητική αλλά και οι πραγματικές λειτουργικές μας ανάγκες είναι υποκειμενικές για τον καθένα. Ταυτόχρονα αποτελούν τα βασικά κριτήριά μας στην επιλογή σχεδίων, χρωμάτων, και διατάξεων που θα διαμορφώσουν το χώρο μας. Συνήθως η ιδιότητά μας είναι αυτή που καθορίζει την συχνότητα χρήση της κουζίνας μας και επηρεάζει σημαντικά τις αποφάσεις μας τόσο για την διαμόρφωσή της όσο και για τα χρήματα που θα ξοδέψουμε για να αυτήν. Και είναι λογικό, η χρήση της κουζίνας είναι πολύ διαφορετική για μια οικογένεια από ότι για ένα φοιτητή, ένα εργένη.

Για την κουζίνα μας ο πρώτος παράγοντας που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι οι διαστάσεις του χώρου μας, άρα το πρώτο βήμα μας είναι ο σχεδιασμός μιας κάτοψης του χώρου μας. Εκεί, μπορούμε να σημειώσουμε την διάταξη των επίπλων όπως την έχουμε φανταστεί αλλά και τις παρεμβάσεις που θέλουμε ή που χρειάζεται να κάνουμε στο χώρο μας.

Στην συνέχεια θα πρέπει να μιλήσουμε με έναν ειδικό σύμβουλο διακόσμησης, τον άνθρωπο που θα σχεδιάσει την κουζίνα μας, για να διαπιστώσουμε κατά πόσον αυτά που έχουμε σκεφτεί μπορούν να εφαρμοστούν ή τι άλλες λύσεις προτείνονται. Να λαμβάνετε πάντα υπόψη σας ότι ο καλός αερισμός είναι πολύ σημαντικός και ότι η κουζίνα σας θα πρέπει να είναι ευήλια. Το μέγεθος της κουζίνας μας είναι πραγματικά καθοριστικό αφού τα τετραγωνικά μέτρα που έχουμε διαθέσιμα μπορεί να αποτελέσουν περιορισμό. Για παράδειγμα μια κουζίνα με νησίδα δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε μικρό χώρο. Στην συνέχεια περνώντας στην επιλογή δαπέδου και πλακιδίων θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα στοιχεία αυτά συμφωνούν με τις υπόλοιπες επιλογές μας ώστε να επηρεάζουν θετικά το συνολικό αποτέλεσμα. Τα χρώματα εξαρτώνται αποκλειστικά από τις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές. Παρόλα αυτά καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα γήινα χρώματα δημιουργούν ανάλαφρη αίσθηση. Ενώ, από την άλλη πλευρά, τα έντονα χρώματα είναι πολύ εντυπωσιακά μπορούν όμως σε βάθος χρόνου να γίνουν λίγο κουραστικά. Περνώντας στα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι επιλογή και η διάταξή τους είναι τέτοια που δεν παρεμποδίζει την λειτουργικότητα της κουζίνας και την άνετη μετακίνηση μας στο χώρο. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ογκώδεις ώστε να μην περιορίζουν τον χώρο μας και να μην επηρεάζουν αρνητικά το αισθητικό αποτέλεσμα. Για τα έπιπλά σας, αν το στυλ που προτιμάτε είναι μοντέρνο, επιλέξτε οι λιτές γραμμές, τοποθετήστε λίγα έπιπλα και προτιμήστε να εντοιχίσετε τα έπιπλα αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές προκειμένου να κρατήσετε αρκετό ελεύθερο χώρο. Αν σας αρέσουν τα μίνιμαλ, προτιμήστε επίπεδες και τετραγωνισμένες γραμμές. Αν μένετε στην επαρχία, ετοιμάζετε την εξοχική σας κατοικία ή γενικά είστε τύπος country σίγουρα θα επιλέξετε γήινα χρώματα, ξύλινα έπιπλα και ξύλινο ή κεραμικό δάπεδο. Η ατμόσφαιρα θα ολοκληρωθεί διακοσμώντας την κουζίνα σας με παραδοσιακά σκεύη μαγειρικής . Αν θέλετε στυλ απλά μεσογειακό, θα το πετύχετε με λιτή διακόσμηση και παραδοσιακά αντικείμενα. Αν προσθέσετε ψάθα ή ξύλο σαν υλικά θα ενισχύσετε θετικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δευτερεύοντα στοιχεία όπως οι κουρτίνες, τα διάφορα διακοσμητικά, βάζα και πιατικά ακόμα και το τραπεζομάντηλο, θα πρέπει επίσης να συμφωνούν με τις υπόλοιπες επιλογές μας γιατί και αυτά παίζουν ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Κάποια extra tips: τα υαλότουβλα είναι μια πρωτότυπη λύση για τα χωρίσματα στην κουζίνα σας. Ιδιαίτερες είναι επίσης οι ψηφίδες αλλά και οι χρωματιστοί αρμοί στα τούβλα. Και μην ξεχνάτε, για την δική σας διευκόλυνση: τα υλικά που θα επιλέξετε θα πρέπει να καθαρίζονται εύκολα

 

 

 

Οδηγίες Συναρμολόγησης

Η συναρμολόγηση μιας εντοιχισμένης κουζίνας θα πρέπει να γίνεται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Πριν από τη συναρμολόγηση θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβαστούν οι υποδείξεις συναρμολόγησης. Ειδικές οδηγίες και υποδείξεις συναρμολόγησης επισυνάπτονται στις συσκευές, στους νεροχύτες, στα φωτιστικά και στους ειδικούς εξοπλισμούς και πρέπει να λαμβάνονται σίγουρα υπόψη. Μετά τη συναρμολόγηση, όλες οι υποδείξεις συναρμολόγησης θα πρέπει να μεταβιβάζονται στον τελικό χρήστη του προϊόντος. Κατά τη συναρμολόγηση πρέπει να τηρούνται οι γενικοί τεχνικοί κανόνες προστασίας κατά την εργασία. Εάν δεν τηρηθούν οι αναφερόμενες υποδείξεις συναρμολόγησης, ή εάν γίνει εσφαλμένη συναρμολόγηση, ενδέχεται να επηρεαστεί αρνητικά η ικανότητα λειτουργίας ή και να προκληθούν υλικές και σωματικές βλάβες.

Σύσταση Καθαρισμού για Ματ Επιφάνειες

Τα υλικά πολυτελείας είναι σίγουρα ευαίσθητα. Οι ματ επιφάνειες χαρακτηρίζονται από υψηλή σταθερότητα χρωμάτων ακόμα και κάτω από την επίδραση φωτός. Επιπλέον οι τιμές σχετικά με την αντοχή σε γρατζουνιές και τριβή υπερβαίνουν τις απαιτούμενες τιμές. Τα ανοιχτά χρώματα είναι πιο ευαίσθητα από τα σκούρα χρώματα, αυτό ισχύει φυσικά και για ολόκληρη την επιφάνεια ματ. Λόγω των ειδικών προσθέτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο συνδυασμό βερνικιού και τα οποία προσφέρουν ουσιαστικά αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα γνήσιου ξύλου ματ, προκύπτει κάποια ευαισθησία απέναντι σε υγρά και υλικά ισχυρού χρωματισμού ιδιαίτερα σε ντεκόρ ανοιχτού χρώματος.

Για να διατηρηθεί η ομορφιά της επιφάνειας ματ, θα πρέπει να τηρηθεί η ακόλουθη σύσταση καθαρισμού. Ενδεχόμενοι λεκέδες και ιδιαίτερα υλικών και υγρών με ισχυρό χρωματισμό θα πρέπει να ξεπλένονται αμέσως με νερό, και ενδεχομένως με απορρυπαντικό για οικιακή χρήση που δεν προκαλεί αμυχές. Οι λεκέδες δεν επιτρέπεται να παραμένουν και να ξεραίνονται. Υπολείμματα λεκέδων, ιδιαίτερα λίπη και ιζήματα λιπών, μπορούν να απομακρυνθούν με ζεστή σαπουνάδα περιεκτικότητας 30%, με τη βοήθεια βούρτσας για οικιακή χρήση. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να επαναληφθεί πολλές φορές.

 

Για ιδιαίτερα ισχυρούς λεκέδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και απορρυπαντικά με περιεκτικότητα αλκοόλ το ανώτερο 15‐20% όπως απορρυπαντικά παραθύρων. Αμέσως μετά τα υπολείμματα σαπουνάδας πρέπει να ξεπλυθούν με χλιαρό νερό και να στεγνωθούν με δέρμα για παράθυρα. Κατά τη χρήση απορρυπαντικών οικιακής χρήσης θα πρέπει να προσέχετε να μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά σε συμπυκνωμένη μορφή που περιέχουν χρώματα, διότι οι χρωστικές ύλες ενδέχεται επίσης να αφήσουν επίσης υπολείμματα. Ουσίες που έχουν ξεραθεί ή έχουν εισχωρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, απομακρύνονται μόνο με περιορισμούς.

.

Σύσταση Καθαρισμού για Επιφάνειες Ultra High Gloss

Οι επιφάνειες ultra high gloss χαρακτηρίζονται από εξαιρετική λάμψη, η οποία κατασκευάζεται με τη βοήθεια γυαλιστερής επιφάνειας από πολυμερές υλικό. Η επιφάνεια αυτή προκειμένου να μην φθαρεί κατά την κατασκευή και την μεταφορά της, καλύπτεται με μια επιφάνεια προστασίας, η οποία αφαιρείται μετά από την ολοκλήρωση της τοποθέτησης. Μετά την αφαίρεση της επιφάνειας προστασίας, η ακρυλική επιφάνεια παραμένει ευαίσθητη, αφού οι διαλυτικές ουσίες από την κόλλα της προστατευτικής επιφάνειας βρίσκονται στην επιφάνεια του υλικού και πρέπει να αποχωρήσουν και επιπλέον η επιφάνεια αυτή είναι αρχικά υγροσκοπική. Αυτό σημαίνει ότι η επιφάνεια πρέπει με την δράση της υγρασίας του αέρα να σκληρύνει. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και ένα μήνα. Η διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί με τη βοήθεια του νερού, χρησιμοποιώντας διάλυμα σαπουνιού περιεκτικότητας 1% και ένα απαλό καθαρό πανί με βαμβακερή σύνθεση (όχι πανί μικροϊνων).

Για να αποφύγετε στατική φόρτιση προτείνουμε τη χρήση αντιστατικού καθαριστικού συνθετικών υλών. Για την βελτίωση της ανθεκτικότητας , οι επιφάνειες πρέπει να λουστράρονται. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να απομακρυνθούν μικρές και επιφανειακές γρατζουνιές και να αποφευχθούν επόμενες. Για τις πόρτες υπάρχουν πολλές και καλές μέθοδοι καθαρισμού, διότι οι επιφάνειες αυτές είναι ομοιόμορφες και ομοιογενείς. Τυχόν λεκέδες απομακρύνονται με μεγαλύτερη ευκολία, με λιγότερα χημικά υλικά και κόπο, σε σχέση με τις ματ επιφάνειες. Θα πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή στα υλικά καθαρισμού. Τα πανιά που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να είναι βαμβακερά (όχι μικροϊνών) και πρέπει πάντα να είναι πολύ καθαρά. Τυχόν βρωμιές, όπως και κόκκοι σκόνης ή άμμου, μπορούν να προκαλέσουν αμυχές στην γυαλιστερή επιφάνεια.

Πριν χρησιμοποιηθούν τα υλικά καθαρισμού, πρέπει να καθαριστούν και να ξεπλυθούν πολύ καλά, για να αποφευχθούν φθορές στις επιφάνειες. Εάν χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν έχουν καθαριστεί και δημιουργήσουν αμυχές, θα φαίνονται ανάλογα με το χρώμα και το φωτισμό του χώρου, χωρίς να ευθύνεται η ποιότητα του υλικού γι’ αυτό, όπως συμβαίνει και σε αυτοκίνητα, σε γυάλινες επιφάνειες ή και επιφάνειες διαφόρων επίπλων. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολα να αποφευχθεί μετά από μακροχρόνια χρήση.

Σύσταση Καθαρισμού για Επιφάνειες Γυαλιστερές

Οι επιφάνειες αυτές χαρακτηρίζονται από εξαιρετική λάμψη, η οποία επιτυγχάνεται με τη χρήση γυαλιστερής επιφάνειας από πολυμερές υλικό. Για να μην φθαρεί η επιφάνεια αυτή κατά την κατασκευή και την μεταφορά της, την καλύπτουμε με μια επιφάνεια προστασίας, η οποία αφαιρείται μετά από την ολοκλήρωση της τοποθέτησης.

Για τις πόρτες υπάρχουν πολλές μέθοδοι καθαρισμού αφού οι επιφάνειες αυτές είναι ομοιόμορφες και ομοιογενείς. Τυχόν λεκέδες απομακρύνονται με μεγαλύτερη ευκολία, με λιγότερα χημικά υλικά και κόπο, στις γυαλιστερές επιφάνειες σε σχέση με τις ματ επιφάνειες.

Για την κατασκευή των επιφανειών αυτών δόθηκε ιδιαίτερη βάση στην ποιοτική οπτική, αλλά και στην ευκολία και ανθεκτικότητα των υλικών κατά τη χρήση και τον καθαρισμό. Θα πρέπει όμως να δίνεται μεγάλη προσοχή στα υλικά καθαρισμού. Τα πανιά που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να είναι βαμβακερά (όχι μικροϊνών) και θα πρέπει να είναι πάντοτε πολύ καθαρά. Τυχόν βρωμιές, όπως και κόκκοι σκόνης ή άμμου, μπορούν να προκαλέσουν αμυχές στην επιφάνεια. Σε περίπτωση τέτοιας φθοράς δεν υπάρχει εγγύηση από τον κατασκευαστή. Πριν χρησιμοποιηθούν τα υλικά καθαρισμού, πρέπει να καθαριστούν και να ξεπλυθούν πολύ καλά, για να αποφευχθούν φθορές στις επιφάνειες. Εάν χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν έχουν καθαριστεί καλά και δημιουργήσουν αμυχές, θα φαίνονται ανάλογα με το χρώμα και το φωτισμό του χώρου, χωρίς να ευθύνεται η ποιότητα του υλικού, όπως συμβαίνει και σε αυτοκίνητα, γυάλινες επιφάνειες ή και επιφάνειες επίπλων. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί εύκολα να αποφευχθεί σε μακροχρόνια χρήση.

Ενδεχόμενοι λεκέδες που προέρχονται από υλικά ή υγρά ισχυρού χρωματισμού θα πρέπει να ξεπλένονται απευθείας με νερό και ενδεχομένως με απορρυπαντικό οικιακής χρήσης που δεν προκαλεί αμυχές. Οι λεκέδες δεν θα πρέπει να παραμένουν και να ξεραίνονται. Υπολείμματα λεκέδων, ιδιαίτερα λίπη και ιζήματα λιπών, μπορούν να απομακρυνθούν με ζεστή σαπουνάδα. Κατά τη χρήση απορρυπαντικών οικιακής χρήσης θα πρέπει να προσέχετε οπωσδήποτε να μη χρησιμοποιούνται απορρυπαντικά σε συμπυκνωμένη μορφή που περιέχουν χρώματα, διότι οι χρωστικές ύλες ενδέχεται επίσης να αφήσουν υπολείμματα.

Επίσκεψη στα καταστήματα DASH

Οι Σύμβουλοι Διακόσμησης των καταστημάτων της DASH σας υποδέχονται, σας ξεναγούν και σας βοηθούν να επιλέξετε συνθέσεις επίπλων, χρωματισμούς πορτών και επιφανειών εργασίας, τύπους ερμαρίων, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. Η αρχιτεκτονική κάτοψη του χώρου της κουζίνας, του υπνοδωματίου ή του καθιστικού σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό εξατομικευμένων λύσεων, ώστε οι λύσεις που θα σας παρουσιαστούν απο τον αρμόδιο Σύμβουλο Διακόσμησης να είναι όσο το δυνατότερο ακριβείς στο τελικό σχέδιο της παραγγελίας. Εναλλακτικά, μια επιμελής επιμέτρηση και καταγραφή του χώρου απο εσάς αρκεί για να σας προτείνουμε σχεδιαστικές λύσεις. Η επόμενη συνάντησή σας με τον προσωπικό σας Σύμβουλο Διακόσμησης θα οριστεί συμπληρώνοντας το Δελτίο Επίσκεψης Πελάτη το οποίο περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον σχεδιασμό των λύσεων σας.

Σχεδιασμός εξατομικευμένων λύσεων

Δημιουργούμε σχεδιαστικές λύσεις προσαρμοσμένες στις καθημερινές ανάγκες σας με την χρήση εξειδικευμένης σχεδιαστικής εφαρμογής που χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές απεικόνισης δύο και τριών διαστάσεων για να δημιουργήσουμε για εσάς την βέλτιστη λύση για τον χώρο σας. Ο προσωπικός σας Σύμβουλος Διακόσμησης αναλαμβάνει από την αρχή ως το τέλος να σχεδιάσει και να σας παρουσιάσει εναλλακτικές λύσεις σε πολλαπλές συναντήσεις, στην διάρκεια των οποίων κάνετε μαζί όλες τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πλήρως ικανοποιητικό.

Επιμέτρηση χώρου & Ιδιωτικό Συμφωνητικό

Εφόσον έχετε συμφωνήσει με τον προσωπικό σας Σύμβουλο Διακόσμησης για την αγορά προϊόντων DASH, ένας Τεχνικός Εξυπηρέτησης Πελατών επισκέπτεται τον χώρο σας για την τελική επιμέτρηση, βάσει της οποίας δημιουργείται το τελικό σχέδιο (για το οποίο διεξάγεται εσωτερικός τεχνικός έλεγχος) και υπογράφεται το Ιδιωτικό Συμφωνητικό της Παραγγελίας σας.

Επεξεργασία Παραγγελίας

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών επεξεργάζεται την Παραγγελίας σας, η οποία αποστέλεται απευθείας στους Προμηθευτές μας μέσα απο ένα ενιαίο πληροφοριακό σύστημα και επανελέγχεται απο τα αντίστοιχα τεχνικά τμήματα των Προμηθευτών μας, ώστε να ελαχιστοποιηθούν πιθανά λάθη. Η τελική επιβεβαίωση αποτελεί και την Επιβεβαίωση Παραγγελίας, ο κωδικός της οποίας ακολουθεί την Παραγγελία σας εφ’όρου ζωής για την ενεργοποίηση εγγύησης ή ακόμα και την μελλοντική προσθήκη στοιχείων.

Παραλαβή και Τοποθέτηση Παραγγελίας

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών επικοινωνεί μαζί σας μία εβδομάδα πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας για να κανονιστεί η ημερομηνία μεταφοράς, την οποία ακολουθεί κατά μία ημέρα στο ελάχιστον η ημερομηνία τοποθέτησης.

Aftercare - Μετά την Τοποθέτηση

Η DASH είναι μία απο τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα που διαθέτουν Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για όλα τα σημεία Πώλησης και κατά συνέπεια για όλους τους Πελάτες της DASH,  παραμένοντας κοντά σας για πολλά χρόνια μετά την Πώληση.

Οι εγγυήσεις δίνονται με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των προϊόντων, εφόσον αρχικά πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος με αυτοψία Τεχνικού Εξυπηρέτησης Πελατών και εφόσον υπάρχουν ηλεκτρικές συσκευές, να δωθούν Οδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά.

Πληροφοριακά συστήματα

Η Ολική Ποιότητα βασίζεται στην ακεραιότητα της Πληροφορίας κατά μήκος της αλυσίδας συναλλαγής με τον Πελάτη. Η φιλοσοφία της DASH είναι παροχή υπηρεσίων υψηλού επιπέδου με απότερο στόχο την Ολική Ποιότητα, γιΆαυτό και χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές για την διαχείριση της πληροφορίας.

Το ενιαίο πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας αποτελείται απο εφαρμογή σχεδιασμού, εφαρμογή Customer Relationship Management (CRM), εφαρμογή Enterprise Resource Planning (ERP), εφαρμογή Warehouse Management System (WMS) και όλα αυτά στα πλαίσια του πρωτοποριακού project “Unified Communications” της DASH (Ενοποιημένες Επικοινωνίες) που ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2008.

Όροι εγγύησης

Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης της κουζίνας και αφού πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος από το τεχνικό τμήμα τηςDASH®, παραδίδεται στον πελάτη η εγγύηση.

Η ισχύς της εγγύησης είναι διαφορετική για κάθε προϊόν. Καλύπτει τυχόν ατέλειες που αφορούν σε υλικά ή ελαττώματα κατασκευής, τις οποίες η DASH® υποχρεούται να αντικαταστήσει ή να διορθώσει, χωρίς όμως να χρεώνεται τα έξοδα μεταφοράς και συναρμολόγησης.

Η εγγύηση της DASH® δεν καλύπτει προϊόντα, όπως ηλεκτρικές συσκευές. Σε αυτές τις περιπτώσεις απευθύνεται ο πελάτης απ’ ευθείας στον κατασκευαστή.

Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση, αμέλεια ή που προκλήθηκαν από κακή υδραυλική ή ηλεκτρολογική εγκατάσταση, εκτός εάν για τις ατέλειες ευθύνεται η DASH®.

Σε περίπτωση τοποθέτησης ή επισκευής από πρόσωπα μη συνεργαζόμενα με την εταιρεία DASH®, η εγγύηση παύει να ισχύει.

Ο τρόπος και ο χρόνος εκτέλεσης της επισκευής ορίζεται από την εταιρεία DASH®.

Επικοινωνίστε μαζί μας για τα χρόνια εγγύησης που καλύπτουν κάθε προϊόν που μπορείτε να προμηθευτείτε από την DASH®.

DASH

Δεν βρήκατε αυτό που σας ενδιαφέρει;