DASH
Καλέστε μας: (+30) 210 2615366 LINK Email: rg.mo1718348631c.hsa1718348631d@rg1718348631 LINK LINK LINK LINK LINK  EN  |  EL
beforeafter

Άψογο αποτέλεσμα...

Απλά μεταμορφώστε την κουζίνα σας!

Οι Σύμβουλοι Διακόσμησης των καταστημάτων της DASH σας υποδέχονται, σας ξεναγούν και σας βοηθούν να επιλέξετε συνθέσεις επίπλων, χρωματισμούς πορτών και επιφανειών εργασίας, τύπους ερμαρίων, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. Η αρχιτεκτονική κάτοψη του χώρου της κουζίνας, του υπνοδωματίου ή του καθιστικού σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό εξατομικευμένων λύσεων, ώστε οι λύσεις που θα σας παρουσιαστούν απο τον αρμόδιο Σύμβουλο Διακόσμησης να είναι όσο το δυνατότερο ακριβείς στο τελικό σχέδιο της παραγγελίας. Εναλλακτικά, μια επιμελής επιμέτρηση και καταγραφή του χώρου απο εσάς αρκεί για να σας προτείνουμε σχεδιαστικές λύσεις. Η επόμενη συνάντησή σας με τον προσωπικό σας Σύμβουλο Διακόσμησης θα οριστεί συμπληρώνοντας το Δελτίο Επίσκεψης Πελάτη το οποίο περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον σχεδιασμό των λύσεων σας.

Δημιουργούμε σχεδιαστικές λύσεις προσαρμοσμένες στις καθημερινές ανάγκες σας με την χρήση εξειδικευμένης σχεδιαστικής εφαρμογής που χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές απεικόνισης δύο και τριών διαστάσεων για να δημιουργήσουμε για εσάς την βέλτιστη λύση για τον χώρο σας. Ο προσωπικός σας Σύμβουλος Διακόσμησης αναλαμβάνει από την αρχή ως το τέλος να σχεδιάσει και να σας παρουσιάσει εναλλακτικές λύσεις σε πολλαπλές συναντήσεις, στην διάρκεια των οποίων κάνετε μαζί όλες τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πλήρως ικανοποιητικό.

Εφόσον έχετε συμφωνήσει με τον προσωπικό σας Σύμβουλο Διακόσμησης για την αγορά προϊόντων DASH, ένας Τεχνικός Εξυπηρέτησης Πελατών επισκέπτεται τον χώρο σας για την τελική επιμέτρηση, βάσει της οποίας δημιουργείται το τελικό σχέδιο (για το οποίο διεξάγεται εσωτερικός τεχνικός έλεγχος) και υπογράφεται το Ιδιωτικό Συμφωνητικό της Παραγγελίας σας.

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών επεξεργάζεται την Παραγγελίας σας, η οποία αποστέλεται απευθείας στους Προμηθευτές μας μέσα απο ένα ενιαίο πληροφοριακό σύστημα και επανελέγχεται απο τα αντίστοιχα τεχνικά τμήματα των Προμηθευτών μας, ώστε να ελαχιστοποιηθούν πιθανά λάθη. Η τελική επιβεβαίωση αποτελεί και την Επιβεβαίωση Παραγγελίας, ο κωδικός της οποίας ακολουθεί την Παραγγελία σας εφ’όρου ζωής για την ενεργοποίηση εγγύησης ή ακόμα και την μελλοντική προσθήκη στοιχείων.

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών επικοινωνεί μαζί σας μία εβδομάδα πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας για να κανονιστεί η ημερομηνία μεταφοράς, την οποία ακολουθεί κατά μία ημέρα στο ελάχιστον η ημερομηνία τοποθέτησης.

Υπεύθυνοι συνεργάτες, με φαντασία και διάθεση για δημιουργία καθώς και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό είναι η επιλογή των συνεργατών μας που γίνεται με κριτήριο την υπεύθυνη επαγγελματική συμπεριφορά και την προσήλωση στο ποιοτικό αποτέλεσμα. Εξετάζουμε κάθε ανάθεση εργασίας ως ξεχωριστό project: καταγράφουμε τις ανάγκες, ερευνούμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε.

  • Στόχος μας είναι πάντα το κάθε έργο να είναι μοναδικό και logo

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού. Έμπειροι αρχιτέκτονες – διακοσμητές καθώς και πιστοποιημένα  συνεργεία σας προσφέρουν υπηρεσίες όπως :

  • Μελέτη – Σχεδιασμός & 3D απεικόνιση του χώρου σας
  • Τοποθέτηση γυψοσανίδας
  • Υδραυλικές εργασίες 
  • Ηλεκτρολογικές Εργασίες
  • Υπηρεσίες ελαιοχρωματιστή
  • Επισκευές & τοποθετήσεις Επίπλων

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε ενδεικτικές τιμές για τις υπηρεσίες καθώς και για άλλα προϊόντα

Η DASH είναι μία απο τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα που διαθέτουν Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για όλα τα σημεία Πώλησης και κατά συνέπεια για όλους τους Πελάτες της DASH, παραμένοντας κοντά σας για πολλά χρόνια μετά την Πώληση. Οι εγγυήσεις δίνονται με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των προϊόντων, εφόσον αρχικά πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος με αυτοψία Τεχνικού Εξυπηρέτησης Πελατών και εφόσον υπάρχουν ηλεκτρικές συσκευές, να δωθούν Οδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά.

Η Ολική Ποιότητα βασίζεται στην ακεραιότητα της Πληροφορίας κατά μήκος της αλυσίδας συναλλαγής με τον Πελάτη. Η φιλοσοφία της DASH είναι παροχή υπηρεσίων υψηλού επιπέδου με απότερο στόχο την Ολική Ποιότητα, γιΆαυτό και χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές για την διαχείριση της πληροφορίας. Το ενιαίο πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας αποτελείται απο εφαρμογή σχεδιασμού, εφαρμογή Customer Relationship Management (CRM), εφαρμογή Enterprise Resource Planning (ERP), εφαρμογή Warehouse Management System (WMS) και όλα αυτά στα πλαίσια του πρωτοποριακού project “Unified Communications” της DASH (Ενοποιημένες Επικοινωνίες) που ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2008.

Έπιπλα Κουζίνας Γερμανικής Ποιότητας

Με την εγγύηση της DASH! – Κλείστε ραντέβου με την καινούργια σας κουζίνα! (+30) 210 2615 366