DASH
Καλέστε μας: (+30) 210 2615366 LINK Email: rg.mo1721280182c.hsa1721280182d@rg1721280182 LINK LINK LINK LINK LINK  EN  |  EL

Επίπλα Κουζίνας

Γερμανική ποιότητα με την εγγύηση της DASH®

επιπλα κουζινας μοντερνα - γερμανικά επιπλα - μοντερνισμός DASH
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Κλασικα σχεδια κουζινας cottage DASH - Γερμανικό επιπλο
ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Σχέδιο κουζίνας αποκλειστικο από την DASH icon001
EXCLUSIVE ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Kouzines-megales prosfores-DASH-epipla-kouzinas επιπλα κουζινασ

Επιλέγω…DASH μοντέρνα ή και κλασικά έπιπλα κουζίνας

Η αγορά μιας νέας εντοιχιζόμενης κουζίνας είναι κάτι το πολύ ξεχωριστό και θα πρέπει να σχεδιαστεί προσεκτικά. Πράγματι, πριν αρχίσετε να σχεδιάζετε, χρειάζεστε τη σωστή έμπνευση και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με όλες τις πτυχές της κουζίνας σας.

Στη DASH, σας παρέχουμε πολλές προτάσεις και ιδέες για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας. Θα σας δείξουμε διαφορετικούς τύπους εντοιχιζόμενων κουζινών, υπέροχα στοιχεία διακόσμησης, χρώματα και τελειώματα, ειδικές αρχιτεκτονικές λύσεις, υψηλής ποιότητας τεχνολογικές λύσεις για εντοιχιζόμενες κουζίνες και ευέλικτα αξεσουάρ. Θα σας βοηθήσουμε να είστε καλά ενημερωμένοι πριν αρχίσετε να σχεδιάζετε τα στοιχεία της κουζίνας σας με τον ειδικό σύμβουλος διακόσμησης.

Ανακαλύψτε την ποικιλία και τις δυνατότητες σχεδίασης που περιλαμβάνονται στην τελευταία συλλογή μας. Είτε ψάχνετε για μια κουζίνα υψηλής αισθητικής ή μια μοντέρνα και φιλόξενη κουζίνα, εμπνευσμένη από χρώματα της φύσης ή με την εμφάνιση ενός μοντέρνου εξοχικού σπιτιού – είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το αγαπημένο σας εδώ.

Ελπίζουμε να απολαμβάνετε κάθε επίσκεψη στους χώρους των εκθέσεών μας.

Κουζίνα – Ένας από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού!

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες των επίπλων κουζίνας DASH. Δείτε σχέδια και πάρτε ιδέες για το πως να σχεδιάσετε και οργανώσετε την ιδανική κουζίνα για εσάς!

Βάση στατιστικών περνάμε καθημερινά το 40% του χρόνου μας (ίσως και περισσότερο) στη κουζίνα, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πολυχώρο του σπιτιού.  Ο σωστός σχεδιασμός, η αισθητική και η επιλογή υλικών και χρωμάτων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτού του χώρου.

Ο σχεδιασμός πρέπει να γίνεται βάσει των λειτουργιών μιας κουζίνας, δίνοντας τη δυνατότητα να κινούνται και να εργάζονται σε αυτό το χώρο περισσότερα από ένα άτομα.

Η κίνηση ροής πρέπει να είναι ξεκάθαρη και ομαλή, δημιουργώντας διαδρόμους με ιδανικές διαστάσεις (1,20μ).

Τα hot spots της κουζίνας (νεροχύτης, φούρνος, ψυγείο κα.) θα πρέπει να τοποθετούνται σε σημεία που να μας επιτρέπουν τη συνδυαστική χρήση μεταξύ τους.

Οι αποθηκευτικοί χώροι πρέπει να έχουν εύκολη πρόσβαση και να είναι διαμορφωμένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητές τους, ειδικά όταν δεν υπάρχει δευτερεύων χώρος αποθήκευσης.

Οι πάγκοι εργασίας πρέπει να καλύπτουν σημαντική επιφάνεια της κουζίνας, βοηθώντας στη σωστή προετοιμασία του φαγητού και στη καθαριότητα του χώρου. Η πρόβλεψη μίας νησίδας (σε ιδανικές περιπτώσεις), βοηθάει στον έμμεσο διαχωρισμό της κουζίνας με τον υπόλοιπο χώρο (open space) και στη χρήση ενός τραπεζιού για πρωινό ή ένα σύντομο γεύμα.

Η ιδιαίτερη αισθητική του χώρου είναι συνάρτηση της επιλογής υλικών και χρωμάτων. Καθορίζοντας το ύφος της κουζίνας μπορούμε να επιλέξουμε ενδεικτικά για Modern Style λείες επιφάνειες, (mdf, ξύλο λακαριστό) σε έντονα χρώματα ή σε απόλυτο λευκό & για Country Style αδρές και ανάγλυφες επιφάνειες (μασίφ ξύλο ακατέργαστο, πεύκο, σουηδικό κ.ά.) σε ματ και φυσικές αποχρώσεις.

Η διάθεση που αποπνέει ο χώρος της κουζίνας παίζει σημαντικό ρόλο και μας εμπνέει να δημιουργήσουμε γαστρονομικές απολαύσεις για όλη την οικογένεια.

Έπιπλα Κουζίνας Γερμανικής Ποιότητας

Με την εγγύηση της DASH! – Κλείστε ραντέβου με την καινούργια σας κουζίνα! (+30) 210 2615 366